Decoratie Doornaert voor uw interieurdecoratie in Menen

Voor een volledige interieurdecoratie in Menen hebt u één adres nodig: Decoratie Doornaert in Lauwe. Geef uw woonst of kantoor een unieke look in samenwerking met de zelfwerkende patroon Chris Doornaert.

Een ingenieus interieur

Uw interieur is belangrijk, of het nu gaat om een woonst of onderneming. Het straalt persoonlijkheid uit en een aangename leefomgeving doet u weer herademen. Bij Decoratie Doornaert in Lauwe weten ze dat als geen ander!

Dit bedrijf met een zelfwerkende patroon is voornamelijk gespecialiseerd in schilder- en behangwerken. Dit is de basis van uw interieurdecoratie en laat u best aan een vakman over. Chris geeft ook met plezier bijkomend advies en verschillende opties.

Andere specialisaties

Maar dat is natuurlijk niet alles. Zo kan hij meehelpen om de lichtinval van de gekozen ruimte te bepalen aan de hand van de gepaste raamdecoratie. Daarbovenop kan hij uw vloerbekleding naar keuze met de nodige expertise plaatsen. Met de bijkomende interieuraccessoires weet hij ook raad.

Het is duidelijk: Chris Doornaert is een manusje van alles die weet hoe hij een stijlvol interieur in elkaar kan zetten. Daarom doet hij ook totaalinterieur waarbij hij het proces van begin tot eind opvolgt.

Contact

Verander van omgeving zonder uw huis te verlaten en contacteer Decoratie Doornaert vandaag nog!