Schilderwerken naar uw stijl

Voor al uw schilderwerken in Menen kan u Decoratie Doornaert uit Lauwe tewerkstellen. Dit voor zowel buiten als binnen.

De vakman in verven

De tand des tijds heeft helaas een effect op uw interieur. Zo gaat de kleur van uw muren in het verloop van de jaren er weer flets uitzien. Of u hebt uiteraard gewoon eens zin in iets totaal anders. Chris Doornaert frist deze met plezier weer op. 

Bij Decoratie Doornaert wordt er ook enkel gewerkt met het beste materiaal, waardoor u zeker kan zijn van een duurzaam resultaat. Hij vertelt ook wat het beste bij uw interieuraccessoires past of hoe een ruimte er groter laten uitzien. Maar hij houdt natuurlijk altijd rekening met uw mening!

Hoe gaat Decoratie Doornaert te werk

Eerst en vooral wordt alles grondig geplamuurd ter voorbereiding. Nadien wordt er overgegaan tot het schuren van de verschillende oppervlaktes. Vervolgens worden uw binnenmuren, buitenmuren en/of plafonds geschilderd met het nodige oog voor detail.

Decoratie Doornaert in Menen doet ook schilderwerken voor bepleisteringen en lakt bovendien ramen en deuren. Bovendien kan de zelfwerkende patroon instaan voor behangwerken, vloerbekledingen en raamdecoratie. Maar ook indien u volledig opnieuw wilt beginnen, kan hij van A tot Z instaan voor uw totaalinterieur.

Contact

Aarzel niet langer om uw interieur eens goed onder handen te nemen en contacteer Decoratie Doornaert vandaag nog.